Lashes

Lash lifting, de nieuwste trend in mooie wimpers

Steeds meer mensen raken nieuwsgierig naar lash lifting. Je leest en hoort er steeds meer over. Vooral make-up liefhebbers die gek zijn op mooie wimpers voor een schitterende oogopslag, kunnen veel baat hebben bij deze behandeling. Door wimperlifting te ondergaan lopen je wimpers niet meer het gevaar om beschadigd te worden door het dagelijks gebruik van de krultang of mascara. Wimperlifting biedt ook een goed alternatief voor dames die geen wimperextensions willen of kunnen verdragen.

Voor wie is wimperlifting geschikt?

Eigenlijk voor iedereen, die mooie wimpers wilt voor een sprekende en frisse oogopslag en voor wie wimperextensions geen optie is. Lash lifting kan toegepast worden op zowel korte, lange als overkrulde wimpers. Het effect dat bereikt wordt is een natuurlijk gelift effect. Daarnaast wordt er tijdens de behandeling een formule gebruikt, die de wimpers extra voeden en beschermen. Je wimpers hebben dus niets te lijden van de behandeling, Sterker nog, de behandeling helpt om je wimpers mooi te houden. Je wimpers zitten na een lash lift ongeveer 6 weken mooi in de krul!

Wat voel je tijdens lash lifting?

De behandeling duurt van het begin tot het einde ongeveer 45 tot 50 minuten. Het grootste deel van de tijd lig je op een behandeltafel met je ogen dicht. De behandeling is niet pijnlijk, probeer daarom gewoon lekker te ontspannen. In het begin kan dat even lastig zijn, omdat de siliconen pads en de afgeplakte onderste wimpers wat vreemd aanvoelen. Ook kun je tijdens de behandeling een beetje een kriebelig gevoel krijgen aan je wimperranden. Dit alles zal snel wennen, waardoor de behandeling uiteindelijk best comfortabel is. De volgende keer dat je de behandeling ondergaat, zal het niet meer onwennig aanvoelen.

Richtlijnen voor de behandeling

  • Graag ontvangen wij u met grondig gereinigde ogen, dit is van essentieel belang voor de lashlift.
  • Het schoonmaken van de wimpers is niet in de prijs inbegrepen.
  • Wij kunnen makkelijk een half uur bezig zijn met het reinigen van de wimpers, zeker als er coatingmascara of waterproofmascara werd gebruikt.
  • De wimpers dienen volledig vrij te zijn van make-up én alle restsporen van mascara.
  • Omdat de wimpers de eerste 24-48u (fixatieperiode) niet nat mogen worden raden we aan uw haar op voorhand te wassen.
  • Indien u lenzen draagt doet u deze best uit op voorhand.
  • Indien u wimpergroeiserum gebruikt moet u dit 48u voor en na de lift staken.

Voor
Na