Dermaplanning

Yay, een nieuwe behandeling bij Skin Beauty Boutique waar ik super enthousiast over ben. Ondanks de drukke agenda wilde ik hier absoluut tijd voor vrij maken omdat het zo veel voordelen biedt en de huidige behandelingen en producten alleen maar zullen versterken.

Wat is dermaplannning?

Door middel van een steriel chirurgisch mesje verwijderen we donshaartjes, dode huidcellen en vuil. Het is een soort exfoliating van de huid, ideaal is de combinatie met de Hydrapeel.

Komen de donshaartjes dikker/ donkerder terug?

Ik denk dat dit de meest gestelde vraag is. En dit is zeker een misvatting over Dermaplanning en het enige juiste antwoord is NEE !

De donshaartjes die verwijderd worden, komen na de behandeling gewoon op dezelfde manier terug. Ook de kleur en dikte van de haar is nadien net hetzelfde. Dit omdat er niets aan de structuur van de haarzakjes verandert. Soms lijkt het alsof ze donkerder terugkomen. Maar dit is omdat de soms wat grauwere huid na de behandeling lichter/helderder is geworden.

Je hoeft dus absoluut geen schrik te hebben.

Dermaplanning zorgt voor een betere opname van je producten!

Het verwijderen van de dode huidcellen en donsharen zorgt niet alleen voor egalisatie en verheldering van de huid. Het bevordert ook de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles geeft de huid weer een echte ‘glow’. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel van deze behandeling is het feit dat de werkstoffen beter opgenomen worden. Je producten voor thuisgebruik zullen ook veel beter opgenomen worden door de huid. Een dubbele win dus!

Dermaplanning bij Skin Beauty Boutique

Je kan de behandeling als supplement toevoegen aan een bestaande verzorging zoals de HydraPeel of een verzorging van Germaine de Capuccini.

Of kies voor een Dermaplanning basic, silver of onze gold behandeling. Uitleg over de inhoud van de behandeling en prijzen kan je vinden via online boeken.

BOEK NU JOUW GLOWING SKIN!

Mogelijkheden

Basic

Reiniging
BHA peel
Dermaplanning
Enzymen peel
Dag- en nachtcrème€ 90

Silver

Reiniging
BHA peel
Dermaplanning
Enzymen peel
Hydrogelly mask
Dag- en nachtcrème


€ 100

Gold

Reiniging
BHA peel
Dermaplanning
Enzymen peel
Hydra peel
Hydrogelly mask
Dag- en nachtcrème

€ 150

Supplement bij een andere behandeling

€ 30